Gefeliciteerd je gaat trouwen!

Bruidsstyling

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Op deze bijzondere dag in je leven wil je je natuurlijk op je mooist voelen. Als bruid ben je vanzelfsprekend samen met je aanstaande het middelpunt van de dag. Looks by Q wil jou helpen om je trouwdag nog onvergetelijker te maken! Met een combinatie van jouw wensen en mijn ervaring in visagie, haarstyling en kledingstyling maken we samen jouw droomlook waar.

Tijdens de proefafspraak bespreken we samen wat jouw wensen zijn voor de look van jullie grote dag. Wat is het thema van jullie bruiloft? Hoe ziet je bruidsjurk eruit? Heb je al een bepaalde look in je hoofd? Van welk bruidskapsel heb je altijd al gedroomd? Welke bruidsmake-up lijkt je mooi? Zo kunnen we samen een bruidslook creëren die écht bij jou past. De proefafspraak kan zowel bij mij thuis plaatsvinden als bij de aanstaande bruid thuis, wat jou het beste uitkomt.

Looks by Q staat voor een look waarbij ik de mooiste versie van elke vrouw naar buiten probeer te brengen. Doordat jij je op je mooist voelt, kan je als bruid optimaal genieten van je grote dag. Naast mijn werk als bruidsstylist, doe ik de haarstyling en visagie voor allerlei opdrachten en fotoshoots. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de laatste trends omtrent make-up en haar.

Tijdens de afspraak neem ik graag de tijd voor de bruid en gebruik ik mijn expertise door naar haar te kijken en te bedenken hoe ik haar nóg mooier kan maken. Ik houd van een gezellige sfeer tijdens de afspraak zodat je je ontspannen kunt voorbereiden op je grote dag. Op de dag van je bruiloft kom ik bij jou thuis of op de trouwlocatie, wat voor jou het fijnst is. We nemen ruim de tijd, zodat jij je niet druk hoeft te maken.

Ben jij benieuwd wat Looks by Q voor jou kan betekenen voor je bruiloft? Neem een kijkje op de site om inspiratie op te doen of neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies of meer informatie.

Voor de beste versie van jezelf, Looks by Q.

 • We hebben een fantastische dag gehad! Was echt een feest, heel bijzonder! Make up en haar hebben het goed gehouden, ondanks de storm en alle nattigheid, top!
  27-10-17, Janine
 • Quirina! Het was fantastisch. Zoveel complimenten gehad over m’n haar😊 was Perfect. Vond het ook fijn om de ochtend rustig met jou door te brengen. Heel erg bedankt! Liefs,Simone
  27-5-18, Simone
 • Hoi Quirina! Nogmaals heel erg bedankt voor mijn haar en makeup! Het was een hele mooie dag en het heeft de hele dag mooi gezeten! Ik ben er heel blij mee geweest!
  9-9-18, Deborah
 • Hallo (uit Mexico) het was echt een prachtige dag. Hele mooie ceremonie, en geweldig feest. Ook zo bijzonder om iedereen zo te zien genieten. Heel erg bedankt voor jullie mooi kapsels en make-up, had het niet beter kunnen voorstellen! Veel positieve reacties gehad. (zeiden dat het echt bij me paste) groetjes!
  29-9-18, Ingrid
 • Lieve Quirina, ik had jou al de dag na het huwelijk willen appen, want wat heb jij mij prachtig opgemaakt en haar gedaan! Ik voelde me zo mooi de hele dag! Ik vond het heel gezellig en chill (vlak voor alle hectiek) in de ochtend met jou. Mijn moeder, zusjes en vriendinnen vonden je ook zo aardig, dat moest ik nog doorgeven! Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage om deze dag onvergetelijk te maken!!!!!
  26-9-18, Juliette

Vragen?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel 0651080672
[contact-form-7 404 "Not Found"]
@media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_zaxfs { height :100px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_zwvaq { height :100px !important; } }