Bruidskapsels

“Zowel mijn haar als make-up heeft werkelijk de hele dag fan-tas-tisch gezeten”

Bruidskapsels

Droomde jij als klein meisje al over je ultieme bruidskapsel of ben je meer iemand die het eigenlijk niet zo goed weet welk bruidskapsel ze moet kiezen?
Er is ook zoveel mogelijk…ga je voor een krullende half up half down, een updo, extensions of een bun?

Tijdens de proefsessie bespreken we al jouw wensen. We zullen ook de foto’s van de bruidsjurk bekijken om zo een goed beeld te kunnen krijgen van jouw look.
En uiteindelijk HET bruidskapsel te vinden wat bij je past.
Zodat jij met een wauw gevoel als bruid de dag doorbrengt…

Mijn stijl: Bohemian, beachy, romantisch….
(extensions zijn ook mogelijk)

 • Quirina, dank je wel! Ik ben heel blij met jou bruidsadviezen voor haar, make-up en zelfs sieraden! Ik had iets bijzonders in mijn hoofd en jij hebt er één geheel van gemaakt dat perfect bij mij paste. Ik heb genoten van je fijne persoonlijkheid en lieve woorden. Mijn look op de dag zelf was helemaal perfect. Het waaide heel hard op de bruiloft (die buiten was) en alles is prachtig blijven zitten!
  30-8-19, Marloes
 • Lieve Quirina, Er zijn van die momenten dat je jezelf op je allermooist wilt zien. Jij maakte een droomversie van mijzelf werkelijkheid. Je hebt ervoor gezorgd dat ik van top tot teen straalde tijdens dat voor mij bijzondere moment. Bedankt dat jij mij hebt laten voelen als een prinses. Bedankt voor je tijd, je geduld, professionaliteit maar nog het allermeest je spontaniteit, gezelligheid en vertrouwen. Liefs, Kelly
  26-8-19, Kelly
 • We hebben een fantastische dag gehad! Was echt een feest, heel bijzonder! Make up en haar hebben het goed gehouden, ondanks de storm en alle nattigheid, top!
  27-10-17, Janine
 • ,
 • Hoi Quirina! Nogmaals heel erg bedankt voor mijn haar en makeup! Het was een hele mooie dag en het heeft de hele dag mooi gezeten! Ik ben er heel blij mee geweest!
  9-9-18, Deborah
 • ,

Vragen?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel 0651080672

Error: Contact form not found.

@media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_6n5lc { height :100px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_w3g1k { height :100px !important; } }