Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Als bruid wil er natuurlijk op je mooist uitzien. Je zal de hele dag in het middelpunt staan van je geliefde, dierbaren en natuurlijk de fotograaf en/of videograaf.
Ben je een echt make-up liefhebber of draag je zelden make-up?

Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen en ideeën. Samen kijken we dan wat de perfecte bruidsmake-up look voor jou is. Ik zal mijn expertise gebruiken om jouw gezicht te laten stralen en de beste versie van jezelf naar voren te brengen.
Het is vooral belangrijk dat jij je mooi en comfortabel voelt op jullie bruiloft.
Geen zorgen over je make-up, ik sta voor longlasting bruidsmake-up die de hele dag aankan!

Mijn stijl: Naturel, soft glam, romantisch
Flawless skin en mooie sprekende ogen

 • We hebben een fantastische dag gehad! Was echt een feest, heel bijzonder! Make up en haar hebben het goed gehouden, ondanks de storm en alle nattigheid, top!
  27-10-17, Janine
 • Quirina! Het was fantastisch. Zoveel complimenten gehad over m’n haar😊 was Perfect. Vond het ook fijn om de ochtend rustig met jou door te brengen. Heel erg bedankt! Liefs,Simone
  27-5-18, Simone
 • Hoi Quirina! Nogmaals heel erg bedankt voor mijn haar en makeup! Het was een hele mooie dag en het heeft de hele dag mooi gezeten! Ik ben er heel blij mee geweest!
  9-9-18, Deborah
 • Hallo (uit Mexico) het was echt een prachtige dag. Hele mooie ceremonie, en geweldig feest. Ook zo bijzonder om iedereen zo te zien genieten. Heel erg bedankt voor jullie mooi kapsels en make-up, had het niet beter kunnen voorstellen! Veel positieve reacties gehad. (zeiden dat het echt bij me paste) groetjes!
  29-9-18, Ingrid
 • Lieve Quirina, ik had jou al de dag na het huwelijk willen appen, want wat heb jij mij prachtig opgemaakt en haar gedaan! Ik voelde me zo mooi de hele dag! Ik vond het heel gezellig en chill (vlak voor alle hectiek) in de ochtend met jou. Mijn moeder, zusjes en vriendinnen vonden je ook zo aardig, dat moest ik nog doorgeven! Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage om deze dag onvergetelijk te maken!!!!!
  26-9-18, Juliette

Vragen?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel 0651080672
[contact-form-7 404 "Not Found"]
@media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_szdmf { height :100px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_e5vd8 { height :100px !important; } }