Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Als bruid wil er natuurlijk op je mooist uitzien. Je zal de hele dag in het middelpunt staan van je geliefde, dierbaren en natuurlijk de fotograaf en/of videograaf.
Ben je een echt make-up liefhebber of draag je zelden make-up?

Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen en ideeën. Samen kijken we dan wat de perfecte bruidsmake-up look voor jou is. Ik zal mijn expertise gebruiken om jouw gezicht te laten stralen en de beste versie van jezelf naar voren te brengen.
Het is vooral belangrijk dat jij je mooi en comfortabel voelt op jullie bruiloft.
Geen zorgen over je make-up, ik sta voor longlasting bruidsmake-up die de hele dag aankan!

Mijn stijl: Naturel, soft glam, romantisch
Flawless skin en mooie sprekende ogen

 • Quirina, dank je wel! Ik ben heel blij met jou bruidsadviezen voor haar, make-up en zelfs sieraden! Ik had iets bijzonders in mijn hoofd en jij hebt er één geheel van gemaakt dat perfect bij mij paste. Ik heb genoten van je fijne persoonlijkheid en lieve woorden. Mijn look op de dag zelf was helemaal perfect. Het waaide heel hard op de bruiloft (die buiten was) en alles is prachtig blijven zitten!
  30-8-19, Marloes
 • Lieve Quirina, Er zijn van die momenten dat je jezelf op je allermooist wilt zien. Jij maakte een droomversie van mijzelf werkelijkheid. Je hebt ervoor gezorgd dat ik van top tot teen straalde tijdens dat voor mij bijzondere moment. Bedankt dat jij mij hebt laten voelen als een prinses. Bedankt voor je tijd, je geduld, professionaliteit maar nog het allermeest je spontaniteit, gezelligheid en vertrouwen. Liefs, Kelly
  26-8-19, Kelly
 • We hebben een fantastische dag gehad! Was echt een feest, heel bijzonder! Make up en haar hebben het goed gehouden, ondanks de storm en alle nattigheid, top!
  27-10-17, Janine
 • ,
 • Hoi Quirina! Nogmaals heel erg bedankt voor mijn haar en makeup! Het was een hele mooie dag en het heeft de hele dag mooi gezeten! Ik ben er heel blij mee geweest!
  9-9-18, Deborah
 • ,

Vragen?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel 0651080672

Error: Contact form not found.

@media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_23p55 { height :100px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_9jysm { height :100px !important; } }